Impresszum

Információ a § 5 TMG:

AVAG-Pumpen Import-Export GmbH
Leiberger Str. 27
33181 Bad Wünnenberg

Képviseli: Astrid Wilming-Ecke

Érintkezés:
Telefon: + 49 2953 9806 0
Telefax: + 49 2953 9806 30
E-Mail: info(at)avag-pumpen.de

Regisztráció:
Bejegyzés a kereskedelmi nyilvántartásba.
Regisztrációs bíróság: Kerületi bíróság Paderborn
Regisztrációs szám: HRB 2076

Adóazonosító::
Értékesítési adó azonosító száma a §27 szerinti értékesítési adójog szerint:
DE 126327772

Fotó:
Képek az AVAG navigációs gombjain:
- Újdonság a Heading Job Market-szel: © Zerbor / Fotolia.com
- Billentyűzet érintőképernyővel: © VRD / Fotolia.com
- Man Squeezes bekezdés ikon: © fotogestoeber / Fotolia.com
- Mappa Általános Szerződési Feltételek: © DOC RABE Media / Fotolia.com
- Vörös autó modell a térképen: © paolorodrigo / Fotolia.com

Elrendezés és technikai megvalósítás:
Karl Gross Computersysteme, 35066 Frankenberg (Eder)
Telefon: 06451 - 230 85 0 | www.gross-computer.de

Lemondás (Disclaimer)

Felelősség a tartalomért
Szolgáltatóként az Abs.1 TMG 7. §-ának megfelelően felelősek vagyunk saját tartalmukra ezen oldalakon az általános törvények szerint. A TMG 8–10. §-a szerint azonban mi, mint szolgáltató, nem köteles a továbbított vagy tárolt harmadik féltől származó információk nyomon követése, vagy az illegális tevékenységet jelző körülmények vizsgálata. Az általános jog hatálya alá tartozó információk eltávolításának vagy blokkolásának kötelezettsége nem változik. Ezzel szemben a felelősség csak az adott jogsértés ismeretének időpontjától lehetséges. A megfelelő jogsértésekről való értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

Felelősség a linkekért
Ajánlatunk olyan harmadik felek külső weboldalaira mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyása. Ezért nem vállalunk felelősséget ezekért a külső tartalmakért. A linkelt oldalak tartalma mindig az adott szolgáltató vagy az oldal üzemeltetője. A linkelt oldalakon ellenőrizte a lehetséges jogsértéseket. Az illegális tartalom nem volt felismerhető a linkelés idején. A hivatkozott oldalak állandó tartalmi ellenőrzése azonban nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. A jogsértésekről való értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezeket a hivatkozásokat.

Copyright
A weboldal üzemeltetői által létrehozott oldalak tartalmát és munkáit a német szerzői jog szabályozza. A másolás, feldolgozás, terjesztés és a szerzői jog határain kívüli kiaknázás az adott szerző vagy alkotó írásos beleegyezését igényli. A weboldal letöltései és másolatai csak magán, nem kereskedelmi célokra használhatók. Amennyire az oldal tartalmát nem az üzemeltető hozta létre, figyelembe veszik a harmadik felek szerzői jogait. Különösen a harmadik fél tartalmát azonosítják. Ha még mindig tudatában van a szerzői jog megsértésének, kérünk egy megjegyzést. A jogsértések bejelentése után azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.